Kansvergrotende verbinding!

Kennisfestival 2018

Vandaag is het schooljaar weer begonnen en als je dan aan iedereen vraagt hoe de vakantie geweest is krijg je telkens hetzelfde antwoord: ik heb heerlijk genoten en zit weer vol energie voor het nieuwe schooljaar. Nu weet ik zeker dat als je aan het einde van de eerste week vraagt hoe het dan met iedereen is krijg je het antwoord: pff, het lijkt alsof de vakantie al weer erg lang is geleden. De energie is weer weg aan het lekken.

Bij energyfinder zien wij energie als een batterij met vier componenten: een fysieke, een emotionele, een mentale en een social component. 

Energie kun je heel goed meten, activeren en sturen. Daarom hebben heeft Energyfinder een uniek meetinstrument, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen in de psychologie en neurowetenschappen, ontwikkeld. Het stelt ons in staat deze vier componenten systematisch te meten en in kaart te brengen. Hierdoor ben je dan in staat je energielek te activeren en te sturen.

Energyfinder onderzoekt ook ieder jaar het energieniveau van werkend Nederland. Onder 5000 medewerkers in Nederland uit verschillende branches zoals zorg, onderwijs en overheid wordt dit onderzoek uitgezet. En op donderdag13 september worden de cijfers van 2018 door Patrick en Hans gepresenteerd op Het Grootste Kennisfestival in Breda. Uit het onderzoek van 2017 bleek dat Nederlandse werknemers massaal energieverliezen doordat ze in de stress zijn geraakt, en er was een voortdurende afleiding.

Namens Energyfinder mag ik als energyjockey op het Grootste Kennisfestival de sprekers introduceren op het speakersbase podium.

Voor meer info en kaarten zie:

https://www.hetgrootstekennisfestivalvanzuidnederland.nl/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *