Bestel hier: Omgaan met emoties
Kansvergrotende verbinding!

Bestel hier: Omgaan met emoties (en masterclasses!)

Omgaan met emoties

Het boek is een werkboek dat ik gebruik tijdens een masterclass emotiemanagement voor jongeren, dmv het boek leren de jongeren wat emoties met je kunnen doen en hoe ze dit op een effectieve manier kunnen managen. Ook leren ze hoe ze effectiever kunnen communiceren zonder in de problemen te komen.

‘Omgaan met emoties’ is in het bijzonder geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar tot en met het eind van de pubertijd. Ook vormt dit boek een bron van hulp en inspiratie voor leerkrachten in het voortgezet onderwijs.

Puberen is topsport. Voor jezelf én voor je omgeving. Emoties gaan een grotere rol spelen en kunnen de communicatie met anderen in de weg staan. Verdriet, boosheid, angst, blijdschap en jaloezie: de pubertijd kan een emotionele rollercoaster zijn. Met dit praktische boek vol uitleg, tips en opdrachten, helpen we jou bij het ‘managen’ van emoties. Van jezelf en van anderen.

‘Omgaan met emoties’ helpt je om erachter te komen wat je voelt en waar dat gevoel vandaan komt. Zo leer jij jezelf én anderen beter te begrijpen. Via leuke opdrachten ontdek je in dit boek ook wie je precies bent en wat je wil bereiken. Thuis en in de klas bijvoorbeeld. Daarnaast leer je hoe je iets het best duidelijk kan maken, zodat de emoties van jezelf en anderen geen belemmering meer vormen, maar juist met je mééwerken.

Daarnaast is er een masterclass speciaal voor ouders/professionals. Je leert hoe het tienerbrein werkt en hoe je de tiener door deze ingewikkelde, maar o zo leuke, tijd heen kunt helpen. Hoe kan ik mijn tiener motiveren? En ook jij leert effectiever te communiceren zodat je verbinding met de tiener en jezelf gaat maken en kunt houden.

Om het boek te bestellen vul het formulier in en maak € 15,00 over op:

NL95 KNAB 0256848084 tav Raak! Geeft richting.

En het boek komt zo snel mogelijk jou kant uit!

    Voor meer info en wat ik voor jullie zou kunnen betekenen neem dan contact op!

    Een reactie plaatsen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    2 gedachten over “Bestel hier: Omgaan met emoties (en masterclasses!)”