Voor wie? 3


Ik help je om erachter te komen wat je voelt en waar dat gevoel vandaan komt. Je leert jezelf en anderen beter te begrijpen, zodat je ontdekt wie je bent en wat je graag wil. We gaan opzoek naar Energie om jezelf in beweging te krijgen.

Daarnaast geef ik ook workshops over bijvoorbeeld: “effecten van scheidingen op tieners”  

Jongeren: door middel van individuele begeleiding.

Ouders: door middel van individuele begeleiding. Je krijgt meer kennis over het tienerbrein en hoe je hiermee om zou kunnen gaan.

Teams binnen onderwijs en bedrijven: door middel van emotiemangament krijg je meer kennis over het tienerbrein en hoe je hiermee om zou kunnen gaan.

Neem contact op om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen!

cropped-PICT0580.jpg


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Voor wie?

 • Annet Wille

  Zeer positieve ervaring voor mijn zoon. Door 1 op 1 concept en doordat ze zijn gaan wandelen, kwamen de gesprekken eerder op gang en werden ze ook snel opener. Hierdoor kon de aanpak direct beginnen.
  Bas van Raak geeft op een positieve manier advies / begeleiding, hij raakt de juiste snaar !
  Hij stimuleert, motiveert en begeleidt op een manier waarbij je zelf ook aan het denken wordt gezet. Door zijn ervaring als docent, leerlingbegeleider en door zijn begeleiding aan grote uiteenlopende groepen jongeren weet hij en voelt hij als de beste aan wat een kind/ puber / jong volwassene nodig heeft en begrijpt hij het puberbrein. Mijn complimenten !

 • Karin

  Mijn dochter was sceptisch maar meteen na het eerste gesprek was het ijs gebroken. In 4 sessies, meer zelfvertrouwen gekregen, voorbereiding op vervolgopleiding en examen. Bas is in staat snel vertrouwen te winnen, structuur te geven en heeft echt verstand van zaken. Super blij met het resultaat, een echte aanrader.

  • Karin

   30/7/2019 Hier nog even een toevoeging: Sterre is zonder Herexamen geslaagd voor haar VMBO-T opleiding en heeft veel zin in haar vervolgopleiding. Mede door de coaching van Bas heeft ze dit kunnen bereiken in een toch zwaar jaar ook in de privé sfeer. Nogmaals dank Bas.